Jun 8, 2019
16 Views
0 0

Egy vermonti férfi arra ért haza, hogy egy idegen nő takarít a lakásában – Index

By

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!

137 év után építési engedélyt kapott Barcelona egyik legismertebb látványossága

Nyilvánvalóan eddig sem lett volna senkinek esze ágában sem, hogy visszabontsa a Sagrada Famíliát csak azért mert nincs érvényes építési engedélye, de azért mégiscsak fontos lett volna már eddig is, hogy legyen, de erről itt írtunk bővebben. 

Most viszont úgy néz ki, hogy megoldódott a dolog, ugyanis az Antoni Gaudi tervezte épület, amihez évente legalább 4 millióan látogatnak el, most hivatalos építési engedélyt kapott. Ez a hírek szerint nincs összefüggésben azzal, hogy hamarosan befejeződhet az építkezés, ami most állítólag 2026-ig tart. Sokkal inkább ahhoz lehet köze,  hogy sikerült megállapodni, hogy a város is kapjon az egyházhoz befolyt összegekből, ugyanis a Sagrada Família építésének költségeit az első pillanattól kezdve adományokból, illetve a turisták által fizetett belépőkből finanszírozták. 

Egy vermonti férfi arra ért haza, hogy egy idegen nő takarít a lakásában

A St. Johnsbury városában élő Brendan Boardman hazaérve fura zajt hallott a konyhából. Amikor megnézte, mi történik, azt vette észre, hogy egy vadidegen nő tevékenykedik a lakásában. Meg is kérdezte tőle, hogy mégis mit csinál, mire a nő közölte, hogy ő bizony takarít.
A férfi rendőrt hívott, de végül kiderült, hogy ártalmatlan hibáról van szó: a takarítónőt valószínűleg rossz épületnél tehették ki, és mivel nem tudta a kitakarítandó ház pontos címét, nekiállt annak, amit talált. A férfi vádat nem emelt, de arról nem szólnak a hírek, hogy a takarításért fizetett-e.

Ma 20 éve és 27 éve is egy-egy kifejezetten fontos lemez jelent meg

1999. június 8-án, azaz pontosan 20 éve, a mai napon jött ki a Red Hot Chili Peppers Californication című lemeze. Ez volt a zenekar hetedik nagylemeze, és itt tért vissza John Frusciante is. Több mint 16 millió példányt adtak el belőle, és valószínűleg aki semmi mást nem ismer a Red Hot Chili Peppers munkasságából, az is ismeri ezt a dalt. 

És ma 27 éves a Faith No More Angel Dust című lemeze is, amiből bár messze nem adtak el 16 millió példányt, mégis az egyik legsikeresebb Faith No More lemeznek számít. 

Lajos herceg és Sarolta hercegnő integetése teljesen ellopta a showt a Királynő születésnapján

II. Erzsébet brit uralkodó születésnapja alkalmából, minden évben hagyományos lovas díszszemlét tartanak Londonban. Ez az az esemény, amikor az egész királyi család kiáll az erkélyre, és rengeteg fotó készül arról, hogy melyik gyerek, milyen grimaszokat vág, vagy hogy ki hol áll, ki került az első sorba, és ki áll hátrébb. 

Fotó: Twitter / Kensington Palota

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei közül Lajos herceg került a figyelem központjába, akinek ez volt az első lovas díszszemléje, amit szemmel láthatóan nagyon-nagyon élvezett. Sarolta hercegnő szintén lelkesen integetett, de idén György herceget annyira nem nyűgözték le a repülők, de azért mutatjuk, hogy integetnek: 

Read More

Article Tags:
Article Categories:
News

Share this post on social media

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: